dimecres, 21 d’octubre del 2009

No era un OVNI, sinó el llum d'un satèl·lit llançat pels Estats Units

El proppassat diumenge 8 es va veure als cels de Mallorca un objecte de gran rapidesa amb un deixant posterior. Alguns l’han etiquetat d’OVNI. Sembla que només era un satèl·lit meteorològic nord-americà, segons han explicat avui al canal IB3 des del l’Observatori astronòmic de Mallorca a Costitx.

diumenge, 18 d’octubre del 2009

L'ovni de l'agost de Lloret podria ser Júpiter

El 15 d’octubre, Juan Carlos Victorio Uranga va proposar Júpiter com a possible explicació de l'observació de l'ovni enregistrat el passat 3 d'agost a Lloret de Mar i sobre el que ja vam fer una entrada en aquest bloc.
L'estudi es pot consultar en el seu bloc o, en una versió resumida en català, a www.documentant.net.

Ovnis a Montserrat el proppassat 11 d’octubre

Segons l’investigador Fran Reció, el 11 d’octubre «poc abans de començar la reunió [entorn al contactat Luís José Grifol i els seus seguidors] es va veure un traç platejat indicatiu cap a l’oest que va aconsellar adoptar un marc referencial preferent. I cap al que s’ha dirigit el primer, ja iniciada la conversa, [un] anàleg, encara que més potent».

Font:
Fran Recio. « 11-10-2009 Trazos confirmadores sobre Montserrat». Años Luz, missatge 91.753. (17 d’octubre de 2009).

dilluns, 5 d’octubre del 2009

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Més vídeos

1 d'octubre de 2009




23 de setembre de 2009




23 de setembre


Les dades són les corresponents a penjar els vídeos.
Els vídeos que esmentàvem en l'anterior entrada han generat una significativa quantitat de comentaris diversos. Potser val la pena esmentar que Terra Noticias va declarar que, motivat per pressions externes, havia eliminat el vídeo del pesquer gallec suposadament testimoni incòmode de la persecució a un ovni. Tanmateix afegien que l’havien tornat a recuperar en «pro de l’ètica periodística».
A més del vídeos, Eva Avenendas, una lectora del Faro de Vigo, va enviar una foto d’un suposat OVNI ‒ capturada en un indret indeterminat de la costa gallega‒ reproduïda a la versió digital del diari del dia 25 de setembre.
La Voz de Galicia va publicar un article el dia 27 sobre l’observació d’un ovni el migdia del dia anterior a la ria d’O Burgo. Els testimonis parlen de llums petites que feien estranys moviments.

Fonts:
A. Mahía; T. Silva. «¿Un ovni en la ría de O Burgo?». La Voz de Galicia (27 de setembre de 2009).
Redacció digital del Faro de Vigo. « ¿Es esto un OVNI?». Faro de Vigo . (25 de setembre de 2009).
redacció Terra Noticias. « El terror de un pescador gallego ante un 'objeto extraño'». Terra Noticias. Mundo Insólito (29 de setembre de 2009).